.ETNA. Creative Commons License 2012.02.17 0 0 40526

Mikaqihoz hasonlóan én is vajra szavazok(bár ez a legdrágább), a sima maragarin "vizes", a sütőmargarinok pedig, szerintem, hááát, hogy is mondjam, olyan lágyabbak, vagy mi. Persze - vészhelyzet esetén - a jobb minőségű sütőmaragarin se rossz.

 

:-))) háromszög, "oszt jóvan":-) Olyan háromszög, hogy szép croassain legyen belőle, amikor feltekered. Én azért nem szoktam annyi tekervényt csinálni, mint Limara, igazából az a lényeg, hogy kellően "átölelje" a benne lévő tölteléket, no meg ... ahogy sikerül :-)

 

Íme ... na nem az ember, hanem a link, Limara receptjéről, amit Mikaqi is használ: http://limarapeksege.blogspot.com/2009/03/express-croissant-reggelire.html

Előzmény: firmitudo (40524)