convar Creative Commons License 2012.02.16 0 0 116854

Sziasztok!

 

Én is egy problémával fordulnék hozzátok, a segítségeket term. előre is köszönöm.

 

Tehát a lényeg, hogy miért lehet az hogy néha nem puffereli végig a videókat? És ahol megáll a pufferelés, ott tényleg megáll, és hiába ér oda maga a lejátszás, a "homokórajel" még elindul, de a pufferelés nem folytatódik (ahogy elvileg igen, olyankor, mint amikor pl. a kis sávszél a gond). Magyarán vége, kampó, frissíthetem újra az oldalt, ami pl. egy zenénél, dehát akárminél is nem kicsit dühítő.

 

Am mondom, nem csinálja mindig, "csak" kb. minden 3.ra 4.re. A netem elvileg nem lehet gond, stabil kábeles, az utorrent grafikonja is olyankor mutatja különben hogy megy a net. A videmegosztó sem lehet, mert bármelyiken képes csinálni. Firefoxot használok (de úgy emlékszem Cromemal is csinálta már, bár ebben nem vagyok biztos), mindent engedek frissíteni, az Adobe Flash Playert is. Ja és az oprendszert is, a Windows Update is az ajánlott beállításokkal megy. Egyébként win7 64 bitet használok, 1 hetes. De az oprendszernek sem lehet sztem jelentősége mert előtte win7 32 bittel is csinálta. Meg a konfignak sem, mert bár most AMDs van, de előtte intellel szintén.

 

Szal mi lehet az ok? Vmi beállítás? Vagy csak 1xűen az Adobe Flash Player utolsó verziói ilyen sz.rok és kész? Más nem szenved ezzel?

 

Vki? :S