cruciferous Creative Commons License 2012.02.15 0 0 2216

Az egy teljeséggel korrekt eljárás volt! Mi is valami hasonlót szeretnénk azzal kiegészítve, hogy igen is nézzék meg a szakmai alkalmasságokat és ne aszerint legyen valaki vezető beosztásban, hogy milyen baráti viszony fűzi egy - egy vezetőhöz. Aki nem tud vezetőként gondolkozni, az ne irányítson embereket, főleg, ha a szakmához még érzéke sincs.
Egyszerű a penny dolga is. Meg kell nézni, melyik területen mennyire cserélődik az állomány és azon belül marad e a bv és a helyettes és csak a dolgozók cserélődnek (vajon miért is?) vagy kompletten cserélődik a gárda. Na ezekre a területekre kell összpontosítani és az esetleges felmondott volt pennysekkel felvenni a kapcsolatot: hogy miért is volt az a közös megegyezéssel való felmondás? Mert mostanában ez járja. Több helyről kaptam meg azt, hogy a tv egyszerűen közli "hogy vagy felmondasz magadtól vagy kikészítelek és akkor hibázol akkor meg kirúgunk".
Ebből ez idáig 21 betűvel is huszonegy ilyen jellegű felmondásról van tudomásom országszerte! Szakmailag képtelen "fogást" találni a tv, sőt, még féltékeny is, hogy a bv-je többet tud a kereskedelemről mint ő maga ezért jobb megszabadulni tőle. Miért jó egy ekkora kereskedelmi egységnek, hogy az igazi tudással rendelkezőket kidobja és a "bólogatós Jancsikákat" ülteti bv és helyettesi pozíciókba?

Előzmény: sidny00 (2215)