firmitudo Creative Commons License 2012.02.14 0 0 40519

:D
Tüzelő?:-)) Egy kutyástól ennyire telik:).
Igen, a magokat az előírtaknak megfelelően áztatom, csak a továbbiakban igyekszem kevesebb vizet hozzáadni, inkább a párára bízom, hogy ne rothadjanak ill. időnként levegőztetem. A mustár egyelőre engem igazol, mert többeknél nem sikerül, megbüdösödik, én meg ma hoztam haza /nem itthon csíráztatok, hanem a munkahelyemen, de pszt., maradjon kettőnk között:)/ néhány kifejlett csírát és nem büdös, nem nyálkás, rettentően finom, csípős. 
Nem jól mondtam, a rukkolám fuccsolt be, nem a zsázsa. Bár ahogy olvasgatom amit belinkeltél, lehet, hogy a fejlődés elején ez a hozzátartozója úgy mint a mustárnak a kis zöld göbök.

A Föld Pangea óta tényleg repedezik mint a kenyerem alja, de az Ember-Föld párharcból utóbbi fog kijönni győztesként. Pár tízezer év és minden sebet önbegyógyít magán. A Földet nem lehet elpusztítani, az embert igen:(.

Tényleg chips-adómentes a töpi, só nélkül eszem, megelégszem azzal, ami a kenyérben van.

Szegény .ETNA.! Üres kenyér tejjel:). No majd küldök egy kis tepertőt meg zsírt, csak az egyik zaciba kell leugranod érte:). 

Előzmény: .ETNA. (40517)