r1 Creative Commons License 2012.02.13 0 0 830

Nem sertodtem meg, ennek jeleul ott van egy csomo szmajli.

Meg egyet is ertenek azok tobbsegevel amiket irsz, csak ne lenne annyira egyoldalu es degradalo." Nincs hajtomu, nincs lokator, nincs fegyverzet", eppen csak azt nem irod, hogy PAK-FA sincs.:)

Igaz, az elmult 20 evben annyira futotta, hogy a meglevo technikat tuningolgattak (de legalabb tortentek fejlesztesek a reszteruleteken) es vegre elindult valami amibol talan egyszer osszeall egy rendszer. A lenyeg, hogy a sarkany jonak tunik, folynak a fejlesztesek, vannak hataridok es remeny arra, hogy a sarkany megtelik tartalommal.

Nem allitottam eddig sem, hogy 2016-ban a PAK-FA fullos lesz. Az is csoda ha megkezdodhet a sorozatgyartas es a rendszerbe allitas. Erre a 60 gepre pedig elsosorban az iparnak van oriasi szuksege.

Az, hogy az USA-ban mire hany millio dollart kellett kolteni, az nem mervado. Ok szeretnek dobalozni a milliard dollarokkal. Irrealis amikkel az ember talalkozik kint. Neha nehez megallni, hogy ne szoljon az ember, hogy ha valoban annyiban kerult (az adott dolog) akkor hulye volt aki megvette.

Előzmény: molnibalage (820)