Atlasz No1. Creative Commons License 2012.02.13 0 0 2213

Már megbocsáss, de vaskalapos vagy.Az elméleted több sebből vérzik, ln csak segíteni akatam.

Ha így, hát legyen így, én nem állok ellen. Így magadra maradsz. Azt gondolod netán, hogy majd valami egyenrangú félként fognak kezelni???

Ne viccelj! Hiába az eltöltött évek, a háttérbe sosem fogsz belelátni. Konstruktivitásom zálogaként: a túlórák és egyéb sérelmek valamilyen történesek következményei. Kellemetlen lesz, amikor kérdeznek és nem tudsz majd válaszolni.Nem haragszom, nem az én ügyem, pláne nem így. A mennybe nem fogsz menni. A tulajdonosi összetételt pedig nem ismerheted.Nagyon sok paradoxont írtál, csak utána kell olvasni. Segíteni akartam, de így nem fogok. Statikus vagy. Ha a volt cégedről kitereged a szennyest, akkor vállald el és ne gyere ilyen "fals" infókkal. Mit fogsz mondani?"Tudom, hogy nem így mennek a dolgok odakint" Ez megint kevés lesz. jó lenne tudni, hogy kikkel és mivel állsz szemben. Felületes vagy és a nem a lényeget fogod.higgy nekem. Hidd el!

Ne haragszom, dölj a kardodba. Gondold át újra az egészet! Az aduk nem nálad vannak. Sokan már úgyis tudják ki vagyok. A jogászok nem tudnak semmit csinálni. Van egy emberi oldal és van egy szakmai! Te jó szakember voltál????

Még egyszer kérlek, hogy gondold át és ne csattintgass, mert bele fogsz bukni és ha nincs olyan kezedben, akkor az utánad következők egyre hiteltelenebbé vállnak majd.

Nem a Te problémáid körül forog a világ, én tartom, tudom:)))))))))

Előzmény: cruciferous (2212)