cruciferous Creative Commons License 2012.02.11 0 0 2210

Sziasztok!

 

Meg van a tulajdonosi találkozó időpontja. Sajnos nem akkorra, mikorra számítottunk rá, de ahogy a közmondás is tartja "jobb későn mint soha".
Még egyszer szeretném köszönetemet kifejezni "dragon1" (sárkány) hozzászólásának, mert ennek hatására nagyon sokan álltak az "oldalunkra" természetesen nevüket és mindenüket vállalva.
Köszönöm "sárkány"!
Az előzetes egyeztetések szerint, egyenlőre kihagyjuk a televíziós felvétel lehetőségét, mind addig, amíg értelmes, Európaihoz méltó keretek között folynak a tárgyalások.
Itt szeretném megjegyezni, hogy kíváncsi lennék a név szerint megnevezett tv-k képére, amikor több jelenlegi (igen, most már jelenlegi is) és volt pennys kolléga egyöntetűen, szemtől - szembe mondja el az igazságot. Ha tényleg van igazság, akkor esélye sem lesz egyiknek sem!

Amúgy egy érdekes infó is lejött. Az előzményeket tanulmányozva "odakintről" jött egy érdekes megállapítás, hogy gyakorlatilag milyen egyszerű is lenne a szakmai alkalmasság vizsgálata: bv, bv helyettes, ee. Csak azt kell megnézni, hogy tudják e, egyáltalán a beosztásukhoz képest használni a wws-t, az online rendelési és leltározási illetve készlet nyilvántartási dolgokat, hogy is végzik és milyen eredményekkel a munkájukat.
Van olyan üzlet pl. ahol még rendelni sem tudnak, de vezető beosztásban kapják (mert ugye így nehéz a munkakört ellátni) a fizetésüket és már jó pár éve a pennynél dolgoznak.

Na mindegy! Egyenlőre legyünk túl a találkozón, de a másik fél korrektségét tekintve, még ki sem kell utaznunk emiatt, inkognitóban fogunk az első találkozón túl lenni. Okos! Legalább nem lesz idő a "kosz" eltakarítására!