RCTiv Creative Commons License 2012.02.11 0 0 62951

az erre vonatkozó részt elegánsan átugrották, pedig ezt írtam nekik a második fellebbezésben, miután az elsőben a települési naplóra hivatkoztak, és kicsit felment a pumpa....:

Mivel a települési napló nyilvánvalóan valótlan adatokat tartalmaz  - ráadásul mozgó mérés esetén a telepített mérési hely értelmezhetetlen! – kérem a velem szemben intézkedő „arra jogosult személyek” sebességmérési eljárásának szabályszerűségének kivizsgálását és eljárási hiba esetén a megfelelő szankcionálását, különös tekintettel arra, hogy hogyan kerülhettek valótlan adatok a települési naplóba, valamint hogy sebességmérésről készített fotók alapján (melyen szerepel a mérőautó sebessége, és a mért autótól való távolsága) a mögöttem haladó megkülönböztető jelzést nem használó civil autónak a vezetője a KRESZ-nek megfelelően közlekedett-e a gépjárművel. A kivizsgálás eredményeiről a Közigazgatási Hatósági Eljárás alapelveinek megfelelően közigazgatási hatóság az eljárása során köteles megtartani, és másokkal is megtartatni a jogszabályok rendelkezéseit, valamint az eljáró szervnek tájékoztatási kötelezettsége van, mely tájékoztatáshoz való jogommal élni kívánok, a vizsgálat eredményét részemre megküldeni szíveskedjék. Ezen felül betekintési jogomnál fogva kérem a határozatban hivatkozott települési napló kivonatának másolatát részemre megküldeni szíveskedjék, vagy kérem jelölje meg milyen módon és formában élhetek a betekintési jogommal.

erre a részre valahogy nem reagáltak :))

Előzmény: mondtam, hogy nem kéne. (62950)