GezooX Creative Commons License 2012.02.10 0 0 21

   Einstein általános relativitási elve szerint az energia okoz téridő görbületet. (Sokan csak félig olvasva a gravitációs energiánál elakadtak és nem olvasták el azt a részt ahol Einstein az elektromos és mágneses erőterekben lévő energiákról írt.)

   Ha igaza van Einsteinnek, akkor pedig minden ami létező, az mind az energia különféle megjelenési formája.. azaz minden tiszta energia.

 

  Tetejében minden energia téridő görbületet okoz..

  Na igen, de mi is ez a téridő görbület?  Elgörbül az asztal lapja? Merre? Vagy másról lehetne szó? 

   Mondjuk az energia helyi sűrűségének mértékében az idő válik különféle sebességűvé?

Hiszen ha így lenne, akkor az idő (ami a fénynek kell a haladáshoz, ) ha megváltozik, akkor minden méret is megváltozik.

 

    Vagyis  az adott energia sűrűség egyben méret sűrűséget is jelent.

 

    Ha pedig ez a méret sűrűsödés végtelen naggyá válik, mondjuk egy eseményhorizonton, akkor csak végtelen sok idő múltán, azaz soha nem jut át rajta semmi sem..

 

  Na de van egy másik dolog is.. Ha minden ami a feketelyukba esett, éppen a leesés fázisában van, "akkor még nem ért a túlsó oldalra".. viszont az ideje végtelenül lelassult.

  Tetejében a leeső testeknek a helyzeti energiájuk csökkenésével a kinetikai energiájuk növekszik.. és ugye de Broglie hullámokat a lassult idejükkel a röntgentől indulva egészen a közel nulla Hertz felé csökkenve fognak kisugározni. Az szerint, hogy az idejük éppen ott ahol vannak milyen mértékben lassult..

 

  Vagyis az esés végtelen ideje alatt zsugorodik a méret, csökken a frekvencia, az idő lassul..  Igazából miután minden méretre érvényes ez .. azaz a beleeső testek téridejére minden pontjukon..

 

   Nincs ami indokolhatná az egymásba nyomódásos képet.. Hiszen a részecskék mérete éppen olyan mértékben "zsugorodik" mint a köztük lévő távolság.. Vagyis az arányok éppen olyanok mint kint, a leesés előtt.

 

  Miután a téridő "zsugorodik és ezel minden ami benne van, ugyanilyen arányban zsugorodik.

 

 

 

Előzmény: ZorróAszter (19)