zsivett Creative Commons License 2012.02.08 0 0 52

Szia!

Az én anyukám is 81 éves és 3 éve van neki is kéz remegése, amit kapott gyógyszert az nagyon jó, néha van egy pici időszak hogy nem is remek a keze, de ez csak pár percig tart.Szintén nagyon feledékeny de ezt már a kor is hozza. Az éjszakai pisi is egy picit be-be csurog, de írattam fel betétet, és ezzel tudjuk kezelni. Én nem hallotam volna hogy a tej az ront a gyógyszer hatásán, én minden reggel tejet adok a mamának. Hát hogy horkol, az megesik még egészséges embernél is, igaz egy kicsit idegesít, de ez legyen a leg nagyobb baj. Hogy örökölhető e, azt így nem lehet meg állapítani, el kell menni orvoshoz és az meg állapítja. Sajnos vannak nagyon fiatalok is ebben a betegségben, de ez neked ne legyen mér vadó. Ne gondolj ilyenekre, mert be vonzod a betegséget. Szedjél gyógynövényes nyugtatókat, amihez a szervezet nem szokik hozzá, és nem készül ki a gyomrod. Nagyon nagy ideg feszítést kívánnak az ilyen betegek, persze Ők már időssek is és már a koruknál fogva is türelmet igényelnek, de sajnos ez nem mindig megy nekem se, csak akkor figyelek magamra amikor már egy picit fel vittem a hangom, vagy meg kell ismételni a mondandómat. Ilyenkor arra gondolok hogy ha én ilyen idős leszek akkor nekem hogy fog esni, ha így válaszolnak nekem. És már megyek is, és hozzá bújok, nem tudom hogy meddig bújhatok még hozzá. 

Nagyon nagy kitartást kívánok, mert szükség van rá.

Előzmény: gesztenye641 (51)