spapda Creative Commons License 2012.02.05 0 0 39901

"olyan" helyre több autóval megyünk

 

Ha játszós kocsiról van szó. Ha meg mondjuk a melód rendszeresen a sisnyába szólít, akkor neked sem lesz mindegy, hogy mennyi idő alatt jutsz el mondjuk egy monitoring pontra (pl. minden héten kétszer). Meg ha senkinek sincs csörlője (mert ugye minek a csörlő), akkor hogyan fognak kihúzni a trutyiból? A rántókötél néha nem elég, akadályba ütközik az alkalmazása. Tudom, ilyenkor jöhet a traktoros.

 

Persze az is igaz, hogy rengeteg autón (főleg pickupon) ott figyel a csörlő, miközben slickre kopott (valószínűleg még gyári) utcai gumikon gurul a vas. Jó gumi, diffizár - ezekkel azért szintén sokat javítható a "problémamegoldó képesség".

 

Az ilyen "műmájer terepjárósok" csörlőivel nekem negatív tapasztalatom van: intettem már le az erdő szélén pickupos társaságokat, hogy 100 méterre a műúttól ki kellene húzni, de érdekes módon mindenkinek pont nemrég romlott el a csörlője, meg nincs bekötve, meg blablabla, az elmondása szerint késésben lévő traktoros meg vette a fáradtságot és bejött értem az erdőbe, kihúzott és persze nem fogadott el semmit a mentésért.

 

 

Előzmény: fúrómester (39899)