Akkor hasonlóak vagyunk. :) Mi is inkább az üveg bor mellette tábortüzet választjuk vagy ha nincs tűz, akkor vízpart, csillagok, csend, jó levegő és békesség. :)
Mintha klubba akarták volna beszervezni a kollégát. Ti viszont ezekszerint nem klub vagytok.
Valóban sokan vannak az olasz és horvát partokon, de mi mindig addig megyünk, mig ki nem kerüljük a tömeget. Igaz egyszer-kétszer sajnos beleestünk, de nem is éreztük jól magunkat. A magyar klubbos találkozókról mindig azt lehet olvasni, hogy dugig van az aktuális kempink. Aki pedig klubbozik, annak ilyenkor nincs választási lehetősége. Ha élvezni akarja 4-5 barátja társaságát, akkor el kell tűrnie a másik 500 jelenlétét.
Én a pihenésben, nyaralásban nem ismerek kompromisszumot. Ha valami nem jó, az akkor se jó, ha két barát mellett nem jó ami nem jó. Ezért nem lépek be sehova.
Nem vagyok smucig, nem azért írtam a költségekkel kapcsolatban amit írtam, mert sajnálom rá a pénzt. Ettől függetlenül tény, hogy mi nem iszunk, eszünk annyit, ha csak a család megy valahova, mintha társasággal megyünk. Ebből kifolyólag pedig amit megspórolsz a csoport miatti kevesebb költségen, azt kiadod a plusz piára, kajára, mint írtad is a ""nem sajnálatam a dugi 5 literes Unicumomat""