chevyvan Creative Commons License 2012.02.02 0 0 36467

Kedves Futótársak,

 

Rájöttem valamire, amit megosztok Veletek, bár egyébként a Szent Grál utáni második legnagyobb titok a földön. Ha dagadtak vagytok és heti 25-40km futással (ennek fele, gépen újságot olvasva) szeretnétek terepfutók lenni, akkor három lehetőség van. Az első az ima. A második a koksz. A harmadik a titok, a kombó. Mint tudjátok, már van Hoka-m, több is. Van a Chevy Van-on, Csanya matrica, központi helyen. Szóval elméletben, nekem aki imádkozik, kokszol, matricája van és Hoka-ban jár még az osanba is, nekem k&rva jó futónak kellene lennem, edzés nélkül is.

 

De nem vagyok az, sőt középkula szerű a teljesítményem és határozottan romlik. Na elkezdtem morfondírozni, hogy biztosan elcseszek valamit a kombóban, mert elméletben Áki bácsit agyon kéne vernem Feketefej felé, de hát lássatok csodát,megint Áki bácsi volt az alázó poziban vasárnap. És ekkor megvilágosodtam, és nem értettem mér csak most, mikor a szemem előtt volt az ordító hiány és egyben a megoldás: KOMPRESSZIÓS ZOKNI. Bevillant és sátáni mosollyal gondoltam arra, hogy alkimista futóként, hogyan fogok a csoda kombómban ellépni Jakus Bélák meg JB-k mellett.

 

Hát szóval,megvilágosodtam, vettem is három párral (The North Face), rögvest. Reggel felpróbáltam és olyan kib@szott szép vádlim lett benne, hogy addig nézegettem magam a nagy tükörben, hogy a középső lányom szólt „apa, dögös a harisnyád!!!,de nem vennél fel egy alsógatyát?!. Szóval annyira éreztem, hogy most megtaláltam a csodacuccot, hogy le sem vettem, abban voltam egész délig a dolgozóban. Morfondíroztam, hogyan és hol tudnám learatni a legnagyobb sikert az új vádlimmal. A Margit szigeten. Ott aztán van futó,meg csajok,meg rongyrázás, meg nordic walking Marlboroval. 12:30h-kor már a Moszkván öltöztem a kocsiban és remegve gondoltam arra a pillanatra, amikor először meglátja a világ a zoknim-ban a vádlim, ami eddig nem volt. Látta a lóf@szt. A tufa futónadrág eltakarta, semmi nem látszott a szép új zoknimból. Na de nem azért nevelt anyám Herkulest, hogy feladjam.

 

Nem hiszitek el,de beletűrtem a lasztex nadrágot. Így ugyan funkcióját vesztette, meg szarul is nézett ki,  de látszott. Na szóval köröztem a szigeten, próbáltam begyűjteni az elismerő (de über király zoknid van srác) pillantásokat, de dél és mínusz tíz fok lévén, mondjuk tök egyedül voltam a szigeten meg talán egy kabinos a Sport usziban,de Őt nem láttam úgy konkrétan. Meg volt egy igazi pöcs, de az annyira hülye volt, rövid pólóban cigizett a merga taxija mellett, és gondolom leszarta a zoknim.

 

Szóval köröztem ott egy ideje, lankadó lelkesedéssel, amikor megláttam Őt. Egy demi múrba oltott vad kati volt, sandra iron szájjal. Na mondom, majd Ő,honorálja a zoknim. Lépteimet megnyújtva, elszökkentem mellette, kicsit kivárva, közvetlen mögötte (addig Lúdtalp-nalk volt a legjobb segge a humanoid populációban, de mostantól holtverseny). Rámosolyogtam, köszöntem, visszaköszönt, és mosolygott!!!  Na gondoltam, ez sem nekem szól, hanem a zokni. Úgy alakult, hogy miután először elfagyott a szám, majd az orrom, gondolom tágult a jéggé fagyott vizenyő is bennem,megálltam kicsit kiengedni az isostar-t. Alig volt min kiengedni a nagy hideg miatt,meg a kesztyűben csináltam, amiben szintén el volt fagyva a kezem. Szóval, miután lepisáltam magam, a Hokám, a Garminom, a gatyám és a zoknim és ici-picit egy fát, utána eredtem újra a démonnak.

 

Szerencsére kb nyolc perces ezrekkel futott így egy órán belül utolértem.  Ua mint előbb, nyálcsorgatás, semi erectio, majd libbenés, Banderas mosoly, köszönés. Ő is Ua, illetve mutat valamit az arcán mosolyogva.Én nem látok semmit, érzem a zoknik Őt sem érdeklik, testemhez képest Amundsené, kályha volt, szóval visszatipegtem a Moszkvára. Beszálltam a kocsiba, még mindig a lányon morfondírozva belenéztem a tükörbe.

Egy takonyamazonasz volt ráfagyva a fél fejemre, lecsúszva a nyakamig. Jabba egy partiképes smárgép volt hozzám képest. Háát gondolom ezt mutatta a lány.

 

Tanulság: csak akkor tudsz kompressziós zokniba csajozni, ha nem fagyasztod az arcodra kilónyi taknyodat. Hát ez volt mára,meg 38km a szigeten.

 

Isten áldása,

 

Chevy Van