gazo22
2012.01.27
|
|
0 0
120
|
Kedves Levelezőtársaim!
A gyalogátkelőhelllyel kapcsolatos észrevételemből szeretnék levonni derűlátó következtetést.
Tegnap a távolsági autóbuszpályaudvarhoz igyekezve, a tanítóképző felöli oldalról a körforgalom után. Egy autós udvariasan átengedett a gyalogátkelőhelyen, melyen sietve, a 4 métert két-három másodperc alatt megtettem. (Az úttest közepén van egy terelősziget.) Az udvarias és a Kreszt ismerő autós után jövő gépkocsi vezetője éktelen dudálásba kezdett, nem tetszett neki, hogy az előtte levő autós megállt a gyalogátkelőhelynél. Felhúzott autóablaka miatt nem hallottam, hogy mit ordított nekem, de el tudom képzelni. Miután az egybenyakú fiatalember kopasz feje vérvörösre változott. Gépjármű vezetésére kevébé, kecskét vezetni valószínűleg alkalmas lenne.
Pécsen nagyon kedvező tapasztalataim voltak. Ott az autósok emlékeznek még a zebráknál történt súlyos, sőt halálos kimenetelű balesetekre.
Bajára visszaérve szintén kedvező tapasztalatom volt. Derűlátásra van ok. Az 5 százaléknyi járművezetőt kellene még jobb belátásra bírni!
Tisztelettel:
Gál Zoltán |
Előzmény: gazo22 (119)
|
|