cudarka333 Creative Commons License 2012.01.22 0 0 648

Sajnálom, hogy Chuchk meghalt, így nagyon leegyszerűsítették a dolgot.  De legalább most ott van a nagy rejtély, hogy ki teszi meg a lila akác köz középkorú hölgyeinek azt a szívességet, hogy elüt valakit.

Egyébként Susan meg a többiek mit keresek Chuck temetésén. Bree oké, ő a barátnője volt, de a többieket nem értem.

Lyenett tipikus, hogy miután megúszott egy gyilkosságot a pizzatésza vastagsága a legnagyobb baja, meg Tom baszogatása.

Bree nem igazi úrinő, mert úrinő nem hálóingben lesz öngyilkos, mivel az egy intim ruhadarab és a hulláját nem abba fotózzák, miközben egy csomó ismeretlen szemléli.

Továbbá nem értem a Carlos rendőrségi majdnem vallomástételét. Amikor részegen bement a rendőrségere, hogy elmesélje, hogy leütött valakit gyergyatartóval, majd józanon Gabyval azzal védekeztek, hogy csak családi perpatvera volt, ahol Carlos a gyergyatartót, Gaby a basball ütőt használta és nem akarnak feljelentést tenni. Az angolban elég rendesen egyértelmű, hogy ha valaki E/3-ban beszél valakiről, az férfi vagy nő, így nem értem, hogy hogy nem lett gyanús a rendőrnek, hogy Carlos egy férfi leütéséről beszélt először, aztán azt álllította, hogy a feleségét inzultálta a gyertyatartóval.