Angie.. Creative Commons License 2012.01.17 0 0 89

Sziasztok!

 

Én ma szembesültem a ténnyel, hogy a 12 éves csivavám daganatos beteg. Holnap derül ki, hogy áttétes, vagy meglehet e még műteni, remélem az utóbbira kerül sor. Szeretném a segítségeteket kérni, hogy mit tudok tenni annak érdekében, hogy fájdalom mentesen meghosszabítsam az életét? Olvastam a culevitet, a bérescseppet, ezek mennyire hatásosak?

Láttam, hogy írták többen is a Lehel úti állatkórházat, amit én személyszerint nem ajánlok senkinek! Az 5éves bullterrierünket félre diagnosztizálták, egy egyszerű allergiában szenvedett amit ők nem tudtak felfedezni. Ennek következtében annyira elfajult a dolog, hogy a kutya lerágta a lábujjait, és műtétre került sor, amputálták neki. 2 hét szenvedés után mindennap bevittük őt a kórházba, a hajlatában volt egy kisebb elszíneződés, amire azt mondták daganat, de a másik orvosnál kiderült, hogy az allergia miatt jött ki neki. A kórházban amputálni akarták a kutya lábát is, mondván, hogy a kutya tud 3 lábon is járni, élni, vagy altassuk el, döntsünk mi. 2 hét alatt több mint 200 ezer forintot fizetettek ki velünk, és plusz 150-et akarták még a soron következő amputációra. Mi elvittük másik orvoshoz, aki csak annyit mondott, hogy ennél sokkal csúnyább sebet is látott már, nem érti miért kéne amputálni a kutya lábát. Végül minden jól alakult, a kutyusunk lábát megtudta menteni. Rossz élmény... én ezért nem igazán ajánlom senkinek.

Ha tudna  nekem valaki tanácsot adni a kiskutyámmal kapcsolatban, nagyon megköszönném. Bármilyen megoldásra nyitott vagyok, ami megmentheti Őt.

Köszönöm szépen előre is!