tar-patak Creative Commons License 2012.01.17 0 0 41844

Szerintem is felejtsd el a „vicc” és „szánalom” minősítéseket, meg a blog harakirit is. Ezt a túrát ilyen viszonyok között csak Kesztölcig teljesíteni is sokaknak becsületére vált volna. Egyáltalán nem kell szégyenkezned a feladás miatt.
Dorogon, amikor elindultunk a Molnár sörözőből nekem is küzdenem kellett sötét gondolatokkal. Fáztam, mint a vadászkutya, kezdett fájni a derekam, egy darabig szinte csak tipegve tudtam menni.

Amikor a Getére felértetek Sistergővel és kérdeztem, hogy érzed magad, akkor egy nagyon találó kifejezéssel jellemezted az állapotodat. Már elfelejtettem mi volt az. De akkor bennem már megfogalmazódott, hogy ebből lehet, hogy feladás lesz. Így nem is lepődtem meg, amikor már azt hallottam, hogy Sistergő azt tanácsolja, hogy most még ne hozzál végleges döntést a feladást illetően. Egy biztos, ha Sistergő nincs velünk, én biztosan nem beszéltelek volna rá, hogy Dorog után is folytasd a túrát.

Egyébként bocs fiúk, de időnként nem azért hagytalak ott benneteket, mert azt akartam megmutatni, hogy én mennyire formában vagyok, hanem egyszerűen csak nem akartam megfagyni. Kicsit alul is voltam öltözködve, arra pedig nem számítottam, hogy lesznek olyan szakaszok, amikor tartósan gyök2-vel fogunk haladni. Ennél a sebességnél már nagyon kevés hőt tudott a szerveztem termelni, azért kellett időnként gyorsítanom. Azt nem akartam, hogy elveszítsük egymást, ezért kicsit előre mentem, aztán meg vissza.

Találtál meleg helyet a vonat indulásig?

Előzmény: CsST (41808)