ferpet Creative Commons License 2012.01.17 0 0 18872

2003-as Fiesta 119000km - Ma reggel éppen oviba vittem a fiamat amikor egyenes aszfaltos úton óriásit durrant valami. Lassan mentem vele kb. 15km-t az oviig, kanyarokban valami csattogott. Utána szerelőhöz elvittem kiderült, hogy bal első rugótörés és még a fékcsőtartót is letörte, na onnan már nem mentem vele tovább. Olvastam itt, hogy gyári hibás a rugó. Felhívtam a Ford Magyarországot, a telefonban egy barátságos hang elmondta persze tudnak a hibáról, de nem balasetveszélyes (kívánom, hogy ő is tapasztalja meg majd akkor megváltozik a véleménye). Elmondta, hogy hívjam fel a legközelebbi márkaszervizt, oda beszállítják az autót megrendelik az alkatrészt kicserélik. Egy hét lesz az egész kb., ha nem tudnak a gyári hibáról hívják fel őt, de csak a törött darabot cserélik. Kérdeztem mi van a másikkal, az mondta azzal várjam meg amíg eltörik akkor azt is cserélik majd. Nekem ez így nem hangzott túl jól, mert én nem szeretnék egy olyan autóval járni amiben akármikor eltörhet egy rugó. A szerelőm ha most megrendeli a rugót (párban mert úgy van rá gari.) akkor estére itt van és holnap délelőttre kész az autó.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha nem márkaszervizben javíttatom van-e valami mód kártérítésre vagy legalább az alkatrészköltség megtéríttetésére?