Rezveratrol Creative Commons License 2012.01.16 0 0 32872

Igen, néha én is beleszaladok az éjszakába elég rendesen. :o)

 

 

Ami a fuga méretet illeti, kicsit összezavarodtam azon amit írtál (max. 48 szem mintát tervezhetek az 50 széles képre). Én nem terveztem csak 44 szemre és úgy gondoltam, hogy kb. 1,5 mm-es fugaréseket hagyok. Túl kevés a 44 szem, vagy talán túl nagy lesz 1,5 mm-es fuga az 1 cm-es mozaikokhoz? Nekem kb. 1-1,5 mm tűtnt arányosnak, mikor felaprított papírdarabokból lemodelleztem. :o)

 

 

Ami a színeket illeti, összhatásban valami olyasmit szeretnék elérni,  mint a Te mozaikos könyvdobozod – nagyon tetszik a craquelé arany mozaik, de ha jól néztem a Rayher-nél, csak 15x20 cm-es kiszerelésben lehet kapni, aprítani meg nem kezdeném, nem szeretnék most még egy mozaik vágó fogóra is beruházni…..  tudod, nálam ez a mozaikozás most kicsit inkább terápiás jellegű, hosszútávon nem tervzek nagy mozaikos karriert. :o)

 

 

A tervemet még azért nem küldtem, mert rferi hozzászólásától ihletet kaptam :o) most dolgozom egy másik mintaterven (az előző már nem is tetszik annyira). Szóval, még elég képlékeny a dolog, de ha egyszer végre készen lesz feltétlenül átküldöm, hogy zsűrizd! :o)

 

 

Köszönöm szépen az eddigi kedves segítségedet!

Előzmény: cicó (32870)