ghepard Creative Commons License 2012.01.16 0 0 296

Igazat adtam neki a diagnózisban, de abban nem, h nem fogok rajta változtatni.

 

Nagyon helyes, fogsz tudni változtatni. Sok tolókocsis embert is visszalehetne hozni a sok mozgással, kitartással - de a többségük feladja. Ha némelyik be is megy fél vagy egy órára valamilyen masszásra, vagy mit tudom én mire - na az kb annyi mint halott tökinek a fogdozás. S ott többnyire még mindenféle gyógyszert kapnak, ami csak még jobban rakódik rájuk.

 

A szemről is asszzongyák az orvosok, hogy ha hosszabb vagy rövidebb a szemgolyó - azt már nincs ember, aki kijavítja - pláne 25-28 év felett. A kisgyereknél már sokkal gyorsabban mehet a dolog, mert azoknak még szinte olyan a szaruhártyájuk, szemlencséjük, csontjaik stb - mint a gumi, puha. Egy kettő rossz irányba nyúlik, ha sok a rosszirányú hatás, akkor nem áll vissza - de egykettőre ki lehetne a kisgyereknél kompenzálni.

 

Na ahhoz nem is kell ember - lehet elég a gravitáció is meg a sok mindenirányú mozgás - csak használni kell ezeket a dolgokat. A gravitáció és a mozgások, rezgések mindet megmozgatnak a testben. Nem létezik, hogy a szemgolyót a benne lévő cuccokkal kihagyják. Hát hogyan hagyhatnák ki?

Előzmény: Semmisem (294)