asciimo Creative Commons License 2012.01.16 0 0 41825

Dehogy vicc es szanalom! Inkabb kitartas! Ki a kitartobb, aki egyszer elmegy a K100-ra beerkezik, de aztan soha tobbet oda se megy, viszont lepten-nyomon elmeseli mindenkinek hogy "mekkora fasza csavo vagyok".

Vagy inkabb az, aki akkor is ujra megprobalja amikor 2szer haromszor nem sikerult? Santa Kutya 3 feladott Kinizsi utan 3szor zsinorban megcsinalta. "rakeszult".

 

Es ami szamomra meg erdekes: figyeljetek meg hogy a kisgyerekekben mennyi kitartas van. Valamelyik gyerekem elkezd valamivel szöszmötölni, pl. probal kinyitni egy szekrenyajtot. Amikor kinyitotta resnyire, akkor azt hiszi mar nyert, es elengedi a fogantyut, vagy az ajto szelet, barmit. Persze a kivetöpant gofja magat, es visszarantja az ajtot. Mit csinal a gyerek? Abbahagyja es tovabbmegy? A fenet. ujra probalkozik. Persze a kivetopant meg mindig mukodik. De a gyerek hajlando negyedjere, ötödjere, x-edjere is megprobalni. Es 15-dikre mar siekrul. Erre belep anyuka a szobaba. "Jezusom, hogy nyitottad ki? Oda nem Szabad" es becsukja az ajtot. Gyerek sirni kezd, szülö: "Ne kezdd megint a hisztit!"

 

Előzmény: CsST (41808)