Törölt nick Creative Commons License 2012.01.15 0 0 158
Gazdasági szempontból a nyugdíjas gyógykezelése sem kifizetődő, soha nem is lesz az. Hiszen nyugdíjasként már nem termel bevételt, sőt pénzbe kerül. Dögöljön meg, maradjon csak meg a pénz az államnak?

Városban a 15 percnél ritkább követés elfogadhatatlan. Az nem szolgáltatás. Tetszik, nem tetszik, az emberek nem fognak a ritka buszhoz igazodni, el fog indulni a boltba, amikor épp végzett a házimunkával, stb. (csak egy példa volt). Az emberek többsége még menetrendet nézegetni sem fog, beül a kocsiba amikor épp jó neki és elmegy. Ha az a tudat van benne hogy itt a sarkon a megálló, akármikor kimegyek jön a busz pár percen belül akkor fogja használni. Hiszen például ezért is fizet adót. A parkolásért is fizetni kell, most vezetik be a dugódíjat, reklámfelületek, pár busszal a városnézést is fel lehet lendíteni, stb. Meg normális megfizethető árú bérlet, úgysem kizárólag annak kell eltartania a céget.

A nincs pénz pedig hazugság, romastratégiázni van 120 milliárd az idei költségvetésben. Az 2 év teljes BKV finanszírozás.