troglodita Creative Commons License 2012.01.13 0 0 2

Buszok, amik (szerintem) mehetnek a sülyesztőbe:

15 - közel a 2 villamos és 3 metró, ez a szerencsétlenség meg ott csalinkázik a szűk kis belvárosi utcákon, kerül jobbra, kerül balra, hivatalosan 23 perc a menetideje, de gondolom ezt csak vasárnap ebédidőben tudja tartani.

 

Csepeli csokor:

179 - a Szabadkikötőin szokott araszolni a dugóban, végig párhuzamosan megy a HÉV-vel, kivéve a Szállító utcát, ahol néha lerak egy-egy árva lelket a közterületeseknél. A Közvágóhídi végállomásáért kár, de amúgy totál pénzkidobás.

71 - nyáron ez a csepeli strandjárat, de a szezonon kívül gyalázatosan kevés embert érdekel a léte vagy nemléte. 151-es elvinné az utasai nagy részét, a többieknek mardna egy üdítő séta a reggeli utcákon.

35-36 - valami súlyos tévedés van itt, ezek szegények elindulnak Csillagtelepről, aztán Soroksáron meg Pestszentlőrincen kötnek ki, abszolút bizonytalan időben. A délpesti kórház felé való kapcsolat miatt valami kéne helyettük, de a városnéző busz archetípusát talán mégsem bennük kéne lássuk...

52 - erős nagy kérdés, relatív gyéren lakott területen jár, viszonylag ritkán is, talán a 159 és 148 ésszerűsítésével ki lehetne váltani.

Előzmény: troglodita (-)