Willie Creative Commons License 2012.01.09 0 0 112

Azt, hogy a csomagot fel kell-e vanni, azt mindenkepp ellenorizd a legitarsasaggal. Nagy valoszinuseggel nem kell, de ezek a szabalyok foleg Miamiban eleg surun valtoznak. Pl. egyik ismerosom ugyanazon az utvonalon kethonap elteressel, ket teljesen kulonbozo proceduran ment keresztul. A mostani helyzet szerintem az, hogy nem kell csomagot felvenni, ha csak allsz meg az USA-ban. 

A 2.5 ora viszont Miamiban huzos lesz, mert az immigration-on keresztul kell menni (el ne felejtsd az ETA-t mielott utazol, vagy a trazit vizumot, ha meg regi tipusu utleveled van), ami idoigenyes procedura, foleg ha sok gep erkezik egyszerre. Mindenkepp szamoljatok ra egy jo 1.5 orat. Ha a gep kesik es nagyon szorit az ido, akkor az immigration-nel sorbanallas kozben lehet beszelni a segitokkel, hogy soron kivul engedjenek at benneteket. En mar csinaltam ilyet es ha tenyleg jogosnak erzik a sietseget meg nincs masik 200 ember, akinek sietnie kell akkor szivesen segitenek.  Ugyanez igaz a security sorokra is. Ha mondjuk van fel orad a gep indulasaig es 200 ember all sorban, akkor nyugodtan odamehets az "priority" sorhoz, es beengednek rajta. remelem tudtam segiteni.

Előzmény: lili-violetta (111)