tokyosolar Creative Commons License 2012.01.08 0 0 34

Sziasztok!

 

Én az eredeti témához írnék:

 

Feltette-e már bárki is magának a kérdést:

 

1., Miért nincs szó semmi konkrétan az oktatási rendszerben a pénzről? Arról, hogy miképp lehetne bárki számára pénzügyileg biztonságban élni?

 

2., Mi az oka annak, hogy azt a kifejezést hallani sok esetben, hogy "A törvény ismerete nem mentesít....", ahelyett, hogy az alapvető adatokat, amik alapján büntetnek, az Általános műveltség részévé tennék?

 

3., Logikus-e az, hogy az emberek olyan politikusoktól várják a megoldást, segítséget, akik képtelenek egy állami költségvetést pluszosra kihozni? Vagy akik egyre eladósodottabbá tették Magyarországot és a vagyontárgyait pedig kiárúsították, ahelyett, hogy hasznosították volna?

 

 

Ha valaki TÉNYLEG a megoldást keresi, és tényleg változtatni akar a saját maga és családja pénzügyein, válasszon más irányt! Javaslom, olvasson el 2 könyvet. Nem politikusok írták!

 

- Gazdag papa, szegény papa - Robert T. Kyosaki

- Babilon leggazdagabb embere - George S. Clason

 

De az elolvasástól nyilván semmi sem fog történni. Ha változást is akarsz, elemezd ki az egyes fejezeteket, és ALKALMAZD ami le van írva.

 

Vizsgáld meg, mit figyeltél meg az éltedben, összehasonlítva az olvasott adatokkal. Minden fejezet után dolgozd ki, hogy a tanult adatokat hogyan fogod alkalmazni a te konkrét életedben! Akár egy takarító nő vagy jelenleg, akár munkanélküli, akár egy jómódú vállalati igazgató!

 

Sok sikert!

 

Üdv