Törölt nick Creative Commons License 2012.01.07 0 0 5380

Szia!

 

1: nem, egy feladott poggyász után Bp-Turku útvonalon 5500 Ft fizetendő, lásd itt és itt. Mivel a kézipoggyászba egy kézibőrönd belefér, sokan csak azzal utaznak (és igen, emiatt lemérik a súlyát), ha többen utaztok, lehet variálni, hogy csak egy nagy bőröndöt adtok fel, stb, ízlés szerint. Főleg, hogy a max. súlya 32 kg lehet. Mindenképpen on-line check-int válasszatok, bár a Wizz-t ismerve nyárig még sok minden drágulhat megváltozhat.

 

2: [ezt majd más]

 

3: ha menetrend szerint érkezik a gép, akkor van busz, ami a központon keresztül a kikötőbe jár. Innen elérhető a menetrend, line 1. Megjegyzések: a honlapon csak az április 22-ig érvényes menetrend van; a Wizz a 2-es terminálra (ami amúgy egy pajtaépület, nem vicc!) jár, vagyis csak a K-val jelzett járatok a térnek be oda. A jegy ára 2,50 euró.

 

4: teljesen mindegy, mindkettő harminc euró körüli árral üzemel per koponya per irány. Ha vonattal utaztok, feltétlenül emeletre kérjetek jegyet.

 

Olvass vissza a fórumon kb. egy évre visszamenőleg, ha jól emlékszem tavaly február-március körül írtunk sokat a látnivalókról.

Előzmény: Elaphus (5379)