cicó Creative Commons License 2012.01.06 0 0 59301

Egy kis olvasnivaló, elég sok ország megtalálható:) Kamionos alapmű miért is kell egy-egy országot utálni :D Ők se nagyon ismerik az entert, de jó a szöveg :)

 

http://gyuloltellensegeink.blog.hu/2009/06/19/az_oroszok

 

"A vezető nemzeti ideológia ugye alapból nem lehet nagyon bonyolult, hiszen egy orosz vagy seggrészeg, vagy éppen igyekszik az lenni, vagy a két seggrészegség közti fejfájás állapotában agonizál."

 

És egy gyöngyszem az angolok "kevelőinek" :)


"Az angolokról ejtettünk már pár szót blogunkon a korábbiakban. Nem sokat tudunk hozzátenni az akkor leírtakhoz. Rondák, alkoholisták, vörhenyesek, modorosak, buták, kövérek és büdösek. Aki szereti az ilyen nőket, annak kifejezetten ajánljuk a csajozást Angliában, bizonyára meg lesz elégedve a felhozatallal. Ez valószínűleg a világ egyetlen országa, ahol ilyen külsővel is pornózni lehet, meg ilyennel, meg ilyennel. Persze Nagy-Britannia nem csak ebben egyedülálló. Róma bukása óta ez az egyetlen államalakulat, amelynek összes miniszterelnöke – az egy szem Margaret Thatchert kivéve – megízlelte már a férfi nemi szervet és nemi nedveket, viszont akármennyire undorodunk a buzulástól, valahol mégis megértjük, hogy egy ennyire béna nőkínálattal rendelkező országban minden komolyabb társadalmi státusszal rendelkező férfi kötelességének tudja be a saját nemével való huncutkodást. Azt se felejtsük el, hogy Anglia hiper-szuper világhíres lánycsapatába egy darab jócsajt sikerült összekaparni, aki félig spanyol, negyed részben pedig svéd-ír."

Előzmény: liili (59270)