Semmisem Creative Commons License 2012.01.05 0 0 273

Új felismerés a "tudósok" körében, h nem is vana nnyira a DNS-be vagy gének be szent írva minden! MEgállapították, h jelentős változásra képes., még az egyed életében. MAgam is hajlok rá, h ezt logikusnak tartsam, holott világ életemben az elelnkezőjét szajkózták.

 

Csak hát, oda  a mentsvár h tanácstalanság esetén nem lehet a génekre fogni :D Olyasmiket vettem kia szavaikból, h olyan is van h gén átveszi a másik gén szerepét. a változás összetettsége ily módon elképesztően bonyolult. de nem is kell ismerni.

 

pl írjátok, hogy stresszes a szem, mármint 1-1 "tudós" szerint. Hát még csak tudni sem kell róla. Ha vesszük a természet rendjét egyensúlyát. világos, hogy adott terhelés melllé annak megfelelő pihenés kell. Tehát egy jól "irányzott" meditáció máris kihat mindenre nem csak a szemre. Annyi apró darabból állunk, h az egész működését kell tudni segiteni, az a leghatékonyabb ... mintha kaidnánk a feladatot a sok kis miniatürnek. Ez biztos h bizalom kérdése is. HA pedig van bizalom, akkor a hit is beterít mindent, akkor már egy normál "élés" is másféle rezgés.

Előzmény: ghepard (266)