Sparco79 Creative Commons License 2012.01.01 0 0 59107

Ez azért durva...

 

Megőrülnék, ha új autóm lenne, és ennyit kéne rá költeni, ennyi baja lenne. Ezért nehéz ez a dolog!

 

Az új autó drága, így beszállsz egy nagyobb összeggel és még fizetheted a havi sok százezres törlesztő mellett a magas kötelező szervízdíjakat is. Én úgy gondolom új autót csak az engedhet meg magának, akinek fix és nagyon jól fizetős melója van.

 

Használt, de még fiatal autó meg kockázatos, mert ki tudja milyet fog ki az ember, lehet arra is költeni kell sokat és még mindíg van törlesztő is.

 

Jelenleg ezt az egész "öreg" autó vásárlást én úgy találtam ki, hogy ha sikerül gyűjteni annyi pénzt, akkor vennék egy idősebb gépet kp-ra és így talán annyit nem visz el a javítási költség, talán nem romlik el annyiszor, mint amennyibe a havidíj és a kötelező szervízek kerülnek, ja és kb. annyiért lehet megvenni kp-ra, mint amennyivel be kéne szállni egy újba.

 

Szervízelni ugye az öreget is kell, de abban lecserélem "otthon" az olajat és kész, vagy ha nem akarom összekenni magam akkor lecseréltetem 3.000-ért egy szerelővel, persze én viszek mindent. Egy szakszervíz nem tudom mennyit, de gondolom vagy a 10-szeresét elkéri ennek az összegnek egy olajcseréért, nem?

 

Előzmény: liili (59082)