Sparco79 Creative Commons License 2012.01.01 0 0 59104

Sajnos a helyzet az, hogy nem vagyunk régi fuvarozó cég, 2008-ban kezdtünk, sokáig teljesen szabadúszóként, költöztetés,

bútorszállítás stb. 2010-ben kezdtünk belföldezni egy 7.5 tonnás Mercivel, majd 2011. augusztusban kezdtünk el nemzetközizni egy 7.5 tonnás ivecoval.

Úgy érzem, hogy minket elkerülnek a jó, illetve jól fizető munkák. Nem mozgunk olyan körben, nincsenek kapcsolataim, egyik rokonom, egyik ismerősöm se fuvaros, se dicspécser vagy nem tudom miért, de mindent nekem kellett először, segítség nélkül végigjárni. Több fix melót azért kellett abbahagynom, mert olyan rosszul fizettek, hogy ha én ültem az autón akkor megmaradt egy sofőr bérem kb., ha már sofőr vezetett, miután kifizettem a bérét, járulékát, már nem maradt meg semmi, így abbahagytam.

 

Gondolom, hogy nem mindenki ennyiért fuvaroz, mint én, mert akkor már senki sem csinálná, de ez nem panasz, én kitartó vagyok, csinálom, és remélem, hogy a kitartásom meghozza gyümölcsét. (hiszek még a mesékben) :-)

 

Nekem nincs olyan jól fizető melóm, amiből ki tudnám fizetni az új autó hitelét, igaz még meg se fordult a fejemben ilyesmi, viszont ezek után kíváncsiságból utána fogok nézni, hogy mennyi is lenne az új.   

Szakszervízben még sosem jártam az autókkal, kicsit értek hozzá, autószerelő vagyok, bár sosem dolgoztam benne, én csinálom a fuvar után, amit tudok, vagy olcsóbb szakikat keresek fel, ha én már nem tudok hozzá szólni, de azért nem sufnituningokat, azokat én sem szeretem.

 

 

Előzmény: liili (59077)