Törölt nick Creative Commons License 2011.12.30 0 0 5947
Tenyleg ugy gondolod, hogy barkit, vagy legalabb a tobbseget meg tudod gyozni annak az ellenkezojerol, amiben hisz, csak azert, mert igazolni tudod az allitasaidat?

Olvasd el Nemo HGY kritizalo topicjaban a hozzaszolasokat az elejerol, ha hozzam hasonlo (beteges) erdeklodest mutatsz az ostobasag megnyilvanulasi formai irant:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9008154

Egy gyöngyszem kedvcsinalonak (97. hsz), erdemes vegigolvasni:

"Kedves Mindenki
"A teljes írás Istentől ihletett" még az Ó szövetség is.
Amikor N.S. azt mondta, hogy vannak olyan emberek, akikért nem úgy kell imádtkozni, hogy sokeresek legyenek, hanem úgy kell imádkozni, hogy ne legyen sikeres, veszítse el a hatalmát akkor nagyon jól tette. A volt szocialista országok többségében a szocializmus elgyengülésekor Diktátorok kerültek hatalomra mint pl: Csaucseszkó ( elnézést a fonetikus írásért ), Milosevits. Magyarországnak is meg volt rá a lehetősége, hogy egy gonosz diktátor átvegye a hatalmat, akkor amikor a szocializmus megbukott, de a HIT GYÜLEKEZETE imáit meghalgatta Isten, és ezért nem volt magyarországon Diktátor. Amikor Sándor azt mondta, hogy némely emberekért úgy kell imádkozni, hogy veszítsék el a karrierüket, akkor olyan személyekre gondolt, mint ezek a gonosz diktátorok.
Egyébként pedig tudjátok meg, hogy a HIT Gyülekezetre nem jellemző az átkozódás. Kivételek az újszövetségben is akadnak, mint pl: Barjézus, akire Pál azt mondta, hogy megvakulsz, és azonnal meg is vakult.
Ti akik itt vitatkoztok, a békességeteket a Hit Gyülekezetnek köszönhetitek. És sokan ahelyett, hogy megköszönétek, hogy magyarországon nincs diktátor, gyalázzátok azt, aki jól tett veletek.
De én továbbra is áldom az én jóltevőmet, és újjongva örvendezek.
Zsolt7"

no comment