husky610 Creative Commons License 2011.12.30 0 0 58951

Zotya!

 

Nagyjából értem, hogy mi a gondod de ehhez képest még mindig jól keresel. ( sajnos ez a szakma nem arról szól itt bármit tud tervezni az ember)

 

Írtad, hogy kb 350e körül keresel. Nekem októberben közelítette meg a fizum a 350 et ( elég közel volt hozzá). Ehhez cirka 15200km-t mentem. (magyar, szlovák, lengyel pályán). Gondolom ki tudod számolni, hogy ez mennyire volt szabályos. ( nem kényszerítettek, bevállaltam mert bevállaltam kész.)

 

De az a hónapom kb úgy nézett ki mint egy több hetet kint töltő uniósnak: Jöttem vissza a röid lenygel kanyarból(1000km) épp hogy magyarba értem és jött az sms hogy köv lerakó szlovák (870km). Gyakorlatilag pont annyi időm volt 2 fuvar között, hogy megállt a ház előtt, kajáltam fürödtem, mentem tölteni és go vissza. Ahhol éreztem hogy fáradok ott félre álltam aludtam annyit amennyi muszály volt, hogy tudjam folytatni az utam és kész. Talán mindegyik hétvégém úgy telt,hogy szombat délután este fele értem haza és vasárnap éjjel már indultam megint. így lett meg az említett km és a pénz.

 

Természetesen ezt nem sírás képpen írtam mert én választottam, tuttam mit válaszot mert ismeretem ezt a szakmát és szeretem is csinálni.

Csak úgy példaképpen hoztam fel, hogy ha "belföldes" egyessek szerint minden nap hazajárós melót szeretnél, ott vagy nem keresel annyit, hogy tudd tartani a megszokott szinvonalat, vagy ugyanúgy mész éjjel nappal és csalsz.

 

Én nem tudnám azt csinálni amit nemirokmárék ( Xf és a többikek) is csinálnak de akkor is belátom azt, hogy százszor tisztább nyugodtabb munka az , hogy kint vagy 4-5 hétig azért a 300-350 ezerét, mint az amit én csináltam, hogy sokszor sűrűbben cseréltem a korongot mint az alsó gatyát és úgy jött ki a 300 pénz.