heAdsho Creative Commons License 2011.12.29 0 0 465

Sziasztok!

 

Ha bárkinek gondja van a Wii internetes szolgáltatásaival, vagy a Wii Shop Channellel, nyugodtan kérdezzetek e-mailben is akár!

headsho kukac gmail pont com

 

Továbbá szeretnék mindenkit tájékoztatni arról, hogy van a Nintendonak egy programja, aminek célja az internetes lehetőségek népszerűsítése. A programban pontokat lehet szerezni, amiket játékokra vagy programokra lehet elkölteni a Wii Shop Channelben. Mindenféleképpen javaslom, hogy vegyetek részt benne, mert nagyon egyszerűen és gyorsan lehet pontokat gyűjteni.

 

A program lényege, hogy van egy "segítő" és egy "segített" felhasználó. A Wii Shop channelbe való regisztrálás után 30 napig megadhatod, hogy ki segített neked beüzemelni a Wii online szolgáltatásait. Ezután mindkét felhasználó 500 ponttal lesz gazdagabb. Ezután már te is lehetsz segítő, és 20 embert aktiválhatsz a profilod.

 

10 megsegített felhasználó után az összes NES játék, 20 után az összes NES, SNES, N64 játék ingyenes lesz a számodra, valamint összesen 10500 ponttal leszel gazdagabb. Természetesen a pontok minden regisztráció után jóváírásra kerülnek, tehát rövid távon is kifizetődő ez a lehetőség.

 

Ha kételkednél a dologban, itt a Nintendo közleménye a programról:

http://www.nintendo.co.uk/NOE/en_GB/news/2009/nintendo_launches_connection_ambassador_promotion_14834.html

 

Amennyiben segítségre szorulsz tehát nyugodtan kérdezz a már említett e-mail címen, ha pedig sikerült regisztrálnod, kérlek add meg, hogy én segítettem neked. Ennek menetéről részletes leírást ezen az oldalon találsz. (A leírásért köszönet illeti a wiihungary.hu szerkesztőit.)

 

Az én Wii-m azonosítója: 7007 - 1626 - 5394 - 1734

 

Ha pedig már ezen is túl vagy, szerezz egyszerűen új embereket, akik most regisztrálnak a programba, hogy még több pontot kapj.

 

http://wii.cooltre.com/?r=zcf8

 

Ez az oldal összefogja azokat, akik segítetteket keresnek és a segítségre szorulókat, így hamar összejön neked is a 20 ember!