Tinman Creative Commons License 2011.12.23 0 0 1080

Öszintén szólva én kevés koncepciót látok abba hogy nyaki izmok közvetlenül hasanak a fülzúgásra, ennek ellenére a nyaktorna szerintem fontos a nyaki gerinc karbantartása miatt.

Úgy gondolom a lila kérgi területek aktívak amikor síipol a fülem.

Mindig a felső frekvenciák felől altivizálódik lefelé, így hangosodik is ahogy egyre több "szólam" indul be.

De ez már csak a végállomás, a hiba szerintem korábban keletkezik az agytörzsben(ugyan lehetne a középagyi területen is, de a perifériláisabb törzs nekem sérülékenyebbnek tűnik akár a hallóideg felől érkező impulzus zavarokra is)

Én más lehetőséget nem látok mint a lehető legjobb vérrel/keringéssel ellátni a területeket bízva az agy rugalmasságában, hogy alkamazkodik a kialakult anomáliához.

 

A Nootropil-t szvsz. vedd le a gyanúsított listáról, ált. nem használ, de azért ártani sem tud:

 

Kettõs hatású:

1./ Vasculáris szinten: - oldja az arteriolák spasmusát /nincs értágító hatása, ezért a tensiót nem csökkenti/ - a vörösvértest membrán deformabilitását növeli - a vörösvértest kohézióját és athézióját csökkenti, enyhén gátolja a thrombocita aggregációt, a plazma fibrinogén szintjét csökkenti, tehát csökken a vér viskozitása, javul a mikro- cirkuláció. Az alvadási paramétereket nem befolyásolja.

2./ Neuronális szinten: - racionalizálja az idegsejt glucoz és 02 felhasználását - a sejt - membrán és a mitokondriális membrán fluiditását, és foszfolipid anyagcseréjét növeli - helyreállítja a neurotranszmissziót - az intra és interhaemispheriális connectiokat javítja, tehát a cognitiv funkciókra pozitív hatást gyakorol úgy, hogy nincs specifikus receptora az agyban.