mammamiaú Creative Commons License 2011.12.22 0 0 3982

Kedves Fórumozók!

Elszörnyedve olvasom a támadásokat és a rágalmakat az Immunotic készülékkel kapcsolatban...

Néhány gondolatot fűznék a dologhoz.

Nincs két egyforma ember és nincs két egyforma betegség, még ha a diagnózis ugyanúgy hangzik is. Nem gyógyul meg mindenki a betegségből, vannak, akik idő előtt távoznak a földi létből. Mi, hozzátartozók, ezt nagyon igazságtalannak érezzük. A tehetetlenséget és a fájdalmat nehéz elviselni, főleg akkor, ha ezt még tetézi néhány segítőkész "szélhámos" is. Ezekből pedig van elég...

Nem kell messzire menni, csak otthon be kell nyomni a tv-készüléken a bekapcsoló gombot és máris szembesülhetünk a jósokkal, mágusokkal, akik minden telefonálónak azonnal küldik a pénzenergiát, a gyógyító energiát és egyetlen "nyisszantással" elvágják a problémáink "fonalát".... Na, ez tényleg CSAK PÉNZBESZEDÉS!!! Legálisan, mindenki szeme láttára... Egyik "médiumnak" sem kell tudományos alapon bizonyítékokkal alátámasztania tevékenységének hatékonyságát. De, büntetlenül szedhetik rá az elkeseredett embereket.

A baj csak az, hogy mi, emberek, hajlamosak vagyunk általánosítani, legfőképpen akkor, ha már érte a házunk táját valami turpisság...

Az Immunotic készülékről minden információt megkap az érdeklődő. A Mintaboltban minden megtekinthető, a Feltaláló és a felesége is minden kérdésre válaszol, bármit megmutat. De egyelőre ilyen irányú személyes megkeresésben még nem volt részük. Magánvéleményem azonban az, hogy vannak dolgok, amikhez egy Hatóságnak köze van, de egy magánszemélynek NEM! Amennyiben valaki valóban meg akar bizonyosodni különböző dolgokról, vegye a fáradtságot és a névtelenség mögül kibújva, keresse fel azt a két embert, akik nevüket, tevékenységüket, bajukat a világ előtt felvállalva, tiszta lelkiismerettel léteznek.

Ha valaki, pusztán csak "szórakozásból" vagy kíváncsiságból ezzel kapcsolatos információkat szeretne olvasni, rengeteg olvasnivalót talál, a neten is. Az információról, a frekvenciákról, ezek mérhetőségéről az emberi testben, a sejtben, az egészségre gyakorolt hatásairól, különböző tudományos kísérletekről. Ismert és elismert tudósok eredményeiről, ezek publikációiról.Több évtizedre visszamenőleg.

Az Immunotic készülék működési elvét, hatásmechanizmusát, használati eredményeit bemutató, tetemes mennyiségű dokumentáció a megfelelő hatóságoknál megtalálható. Jelenleg is zajlanak laborkísérletek (hivatalosan elismert kutatási helyeken!) Ezek eredménye is prezentálva lesz a hatóságok felé.

Az Immunotic készülék valódi használói közül én nem találkoztam elégedetlen emberrel. Hatását saját magamon érzem és mindenkinek ajánlom!

Mindenki saját maga választ...

Egy biztos, az orvos sem mindenható, az immunotic készülék sem csodaszer, a gyógynövények sem biztos, hogy mindenkire egyformán hatnak... és nem mindenki képes csupán "hittel" erősíteni önmagát.

A készülék nem a "hiszem vagy nem hiszem" elvén működik, hiszen a csuklópántokon keresztül a testbe áramló változó erősségű frekvenciák akkor is a szervezetbe jutnak, ha ezt elhiszi a páciens, akkor is, ha nem hiszi.

Ha pedig arról beszélünk, hogy a Feltaláló és családja milyen körülmények között él, itt Nyíregyházán ez sem titok: a ház, amiben élnek, egy évtizeddel hamarabb volt, mint az Immunotic készülék.

A Feltaláló nem "szélhámos", a felesége pedig nem egy "nyomorult" asszony... Az Immunotic készülék pedig nem egy "üres doboz"... Erről bárki meggyőződhet személyesen!!!

Kívánom nekik, hogy a különböző hatósági ellenőrzések által olyan írásos, vizsgálatokkal alátámasztott, hivatalos, pecsétes dokumentáció legyen a birtokukban, amivel "megvédhetik" magukat a rágalmazóktól.

Békés, boldog Ünnepeket kívánok: az Immunotic készülék egyik "jóbarátja", használója.