Caipi Creative Commons License 2011.12.21 0 0 24

Ahogy mondod, nekem a fizetésem pl. az OTP-re megy. (Idáig egy hitel miatt kellett megtartanom, most meg nem tudom, megszüntessem-e, mert a cég, ahol dolgozom, 30-a körül szokott utalni, és nem igazán van kedvem a Citinél azt figyelgetni, meg azzal szórakozni, hogy most konkrétan minden hónapra esik-e egy utalás, márpedig ha egy kimarad, mert kettőt egy hónapban utalnak, akkor terhelik a 3.500 forintot, ezt kérdésemre vissza is igazolták..."Méltányosságból utólag jóváírhatják", hát köszönöm. :-D) ) Az OTP-ről utalok a Citire minimum 150.000 forintot, az AXA VIP-re meg valamelyikről azt, amit félre akarok tenni. Aztán olyan is van, hogy vissza, meg ide-odautalok. :-)

Az általad említett hibákkal nem szembesültem, én elvagyok a netbankjával, sőt, jobban tetszik a kedvezményezettrögzítős rendszere, mint az OTP-nél az utalásonkénti SMS. A limitjéről gőzöm nincs, nagy összegeket kivétel nélkül csak utalni szoktam. Lekötni meg annyiért eszem ágában sincs. Az AXA-ról meg csak a két megadott számlára visszautalást használtam idáig, és azt íziben kértem. :-)

Mindenesetre a topicnyitó igényeinek (legyen ingyen, és csak parkoltatni akarja ott utalás nélkül) az AXA VIP/Kamathozó felel meg.

Előzmény: nyman (23)