Semmisem Creative Commons License 2011.12.20 0 0 238

Igen erre utaltam, h a méregtelenités, tisztitás folyamatának magas hatásfoka meleltt, leeht hatni a megfelelő mennyiségű étel fogyasztásával.

pl.: ha vacsorára már nem eszek ( nem mert fogyni akarok, vagy ilyesmi, hanem mert jól étkeztem amikor kellett, így nem is leszek éhes), akkor este már kevesebbet vagy nem is kell annyi energiát időt forditani az emésztésre. Hozzá lehet nyulni olyankor a zsírokhoz. és minél többet csinál ilyet az ember, annál hamarabb cseréli ki a régi lerakódásokat.

 

Nagyon jó, hogy leirtad ezt a fejjel lefellé "rezgetést", ki fogom próbálni. Mostanában amúgy is érdekes kísérleteket végzek mozgásilag. Fő terület a csípő környéke. KEzdem feloldani az ottani merevedéseket, lekötéseket, egyre mobilabb az izület arrafelé. Még ne mlátom teljesen, de intuicióm azt sugja, hogy jó irány. Meg akarome rísiten és közben rugalmassá tenni. mindjárt belinkelek neked egy videot, azokrol amiket csinálok. Még annyit, h multkor gyakorlatoztam és véletlen ott találtam magam, hogy francia spárgában 5-10 cm kell csak, h a földre üljek... na ott meglepődtem rendesen! mert a sprágát nem gyakoroltam, mégcsak fejemben sem volt...

 

A másik amit akartam mondani, a hasizom hullámoztatása, fel-le, vagy oldalakra, behuzva, kiengedve, majd látod a videon, egy másikon, akkor azt is beteszem ide.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=_2_XE9iBOCg

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=CB_KRHXU1BA&feature=related

 

itt kár h nem hallhatod amit mond. de bepötyögöm neked leforditva, ha kell.

Előzmény: ghepard (237)