Törölt nick Creative Commons License 2011.12.19 0 0 7290

Régen voltam itt... 

 

Most mégis benézek, hátha tudtok nekem mondani valamit gyerektartásügyileg.

7 éves a lányom, eddig nem kértem, az utóbbi pár évben úgy nézett ki, hogy a lányom apja 4 havonta rászán 1 órát, nekem ennyi elég is lett volna (a lányomnak is), de tegnap megcsípte a hülyelégy, üvöltött velem minden előzmény nélkül, konkrétan azt mondta, leszarja a gyereket, nem érdekli, az életben többet nem akarja látni. (barátnő háttérből elérte, amit akart) 

Közben én is rájöttem, leszarom már én is az egészet, a lelkem is kitettem,  hogy normális viszony legyen, és 4 havonta 1 órát eltöltsön a gyerekkel. Már biztos, hogy nem fog jönni soha többet (ma lett volna a karácsonyi ünnepség az iskolában, a lányom utána szipogva hívta fel, hogy apa, nem jöttél, mikor jössz, ő pedig azt mondta neki, hogy nem jön soha többé és kérdezzen meg engem, hogy miért), így én is feladtam, 7 év után kérek gyerektartást, vége az én jófejkedésemnek is, mert miért... ha apja nincs, legalább némileg legyen kárpótolva.

 

Az az egy biztos, hogy minden eszközt meg fog ragadni, hogy ne fizessen, pedig 2 cége belföldön, 1 a seychelles szigeteken, egy pedig delaware-ben (adóparadicsom, tehát onnan adat nem lesz, hogy  mennyit keres) és egész nagylábon él. 

Ilyenkor mi alapján állapítják meg a gyt összegét?