Semmisem Creative Commons License 2011.12.19 0 0 236

valószinűnek tartom, h még mindig tart a tisztulásod, ismerve az étkezési szokásokat és amiket kísérletezel. fogalmam sincs, hogy hol van pl a máj funkcióinak határa biológiailag. a te eseted nyilván nem tankönyvszerű, kvázi, hiába is mond bármit is a tudós orvos, ők általános képzettségüek,a  sportorvosok, pedig másfajta embereket ismernek...

szóval az én teóriám, ah érdkeell, h a tetsed méregtelenítése közelít a nagyon jóhoz. az évek tudatos munkája alatt, -csak tippelek- leető legkevesebb káros ételt fogyasztottad. ismerve az alig vagynem vacsorázásiszokásaidat úgy vélem, ha zsírban volt is raktározva méreg anyag, azt már kitakaritottad. tehát a májnak már ezzel sem kell foglalkoznia, holot a mai normál ember kórtanának alapköve.

 

emeleltt vlem, hogy tovább fejlődöt a májfunkciód. amihez hozzátartozika  képesség, h tejsavból készit glikogént, ha pedig az enzimjeid is és hormonjaid is szépen funkcionánka, akkor 10× gyorsabban is bonthatod a tejsavat. következés képpen, a levegő visszatartásos gyakorlatoknál, ahol oxigén jelenléte nélkül kell energiát nyerned... röviden tejsavból (kivétel erre a nagyon rövid nagy erőkifejtés) te egyre tovább bírod. NEm tankönyvekre alapozva mondom: ki kell ábránditslaka, lehetséges, h a csucsdöntési alkalmaknak sosem lesz vége :D !!! Egyes emberek szerint közel lehet járni a perpeetum mobile effektushoz a májat illetően.

 

2. sorban, a hypoxiás gyakorlatok, mint a te csúcsaid agyi függőségűek. valamint keringés beli kötődésük is van az összefüggéseknek. pl ha nagyon kapillarizált és rugalmas a véredény hálózatod, akkor telejsne másképp funkcinál, mint a normál, megszokott. jobban , gyorsabban csoportositod át a véred. (ismertek, a merüléses kisérletek alatt megfigyelt biológiai törvéynszerűségek... ezek mentén is lehet okoskodni megértenia  hátteret).

 

 

elsőre ennyi jutott eszembe. 

 

még talán annyi, h az ilyen fajta tudatos munkával (ha jól gondolom megközelitőleg értem, h miket csinálsz), olyan modom "edzed" a tested és szellemed, ami nem szokványos, ezér tnehéz csak megérteni. ott van pl az energia megmaradás törvénye. úgy tűnik, h egyes egyedeknél túlszárnyalhatóak a viszonyzsámok. pl az embernél valami 70% a hatékonyság amivel doglozik. a belső égésű motoroké rosszabb... nálad az a véleményem, h egységnyi energia bevitele, jobban hasznosul...pl kevesebb belső energia kell az átváltoztatásához az általad megevett tápanyagoknak, ezek még tvább bonthatóak, pl h a kertedben termett "azonos" rezgésszámú zöldségeket fogyasztod... de emeleltt, ott van, h a szervezeted is hatékonyabb már önmagában is. 

Előzmény: ghepard (235)