Astrojan Creative Commons License 2011.12.18 0 0 132

Letehetnél már erről a zagyválásról, a tórusz modellben nincs erős meg gyenge kölcsönhatás, nincs benne határozatlanság (mert nem figyelem meg, nem lökdössük csak elmélkedünk róla), nincs benne felkvárk meg lekvárk legfeljebb baracklekvárk.

 

Az erős kölcsönhatás helyére a szoros közelségben lévő/ható elektromos kölcsönhatás lép a magban amit NEM keverhetsz össze a normális elektromos kölcsönhatással mert az a magban lévőhöz képest fényévnyi távolságban hat.

 

A gyenge kölcsönhatás helyére pedig mágneses kölcsönhatás lép amit a (DVAG) gravitonok okoznak, ez a kölcsönhatás is résztvesz a mag összetartásában.

 

Kvarkok nincsenek, itt nem érvelhetsz velük, a kvarkok minden bájosságukkal együtt csak feltételezések, ráadásul rossz feltételezések.

 

..sokkal rövidebb idő alatt kellene a pozitív béta bomlásoknak bekövetkezniük. Mert a gyenge kölcsönhatások sokkal lassabb bomlást idéznek elő, mert az elektomágneses kölcsönhatások. Itt nincsenek gyenge kölcsönhatások, nem érted? a b+ bomlást elmagyaráztam, terészetesen nem úgy történik ahogy Te elképzeled a kvarkokkal meg a gyenge hipotézissel.

 

A b+ úgy történik, hogy van egy protontöbbletű mag amit megközelít egy foton. A foton itt "megáll" és felhasad, keletkezik belőle egy elektron és egy pozitron. Az elektront megfogja a mag, a pozitron pedig kisugárzódik. Hol láttál itt gyenge kölcsönhatást, meg kvarkokat ? Akkor ezeket használd a saját elméletedhez, itt meg felejtsd el őket, mert kvarkok nincsenek.

 

Itt csak gravitonok vannak és elemi elektromos töltésegységek, ezekkel lehet építkezni.

 

A határozatlanságot meg igyekezz megérteni mit mondok, az CSAK a megfigyelésre vonatkozik, az atommagok nem törődnek azzal, hogy Te megfigyeled őket vagy nem, a megfigyelésnek semmi hatása nem lehet az atommagok (normális/megfigyelésmentes) életére mert az atommagok már akkor is léteztek amikor Te még nem figyelhetted meg őket.

 

Előzmény: Aurora502 (131)