Törölt nick Creative Commons License 2011.12.17 0 0 14986

:-)

Ezt jól összefoglaltad.:-)

Tény, hogy szerintem az autó nagyon egyben van, bár én nem hajtom szarrá és nincsenek vérmes elvárásaim egy 1,6-os 100 lovas kocsitól, de eddig mindenben rendben muzsikált.

Amikor a szerelőnél voltam, akkor felemeltük és amikor a féktárcsákat és a betéteket cserélte, akkor mondta, hogy megcsapta az orrát a benzinszag. De aztán nem foglalkoztunk vele.

Miután most a héten teletankoltam, akkor éreztem a korábban leírtak szerint a szagot. (pár évet végigcsináltam dragsterek, meg streetracing autók között, így annyira hülye nem lennék... hacsak azért nem, mert szívtam ezeknek a benzingőzét) Szóval semmi széljárás, meg benzintócsa (mindig ugyan oda állok). Körbejártam, utcai gatyámban alámásztam, körbevilágítottam és sehol egy csepp üzemanyag, tehát annyira nem folyhat sehol sem, hogy lássam, hisz elpárolog. Konkrétan a vezető oldalon éreztem, jobban, mint a tartálynál. Sőt még a csomagtérben sem éreztem annyira, pedig kinyitottam a sapkazár előtti kisajtót is.

Most lement 30 l alá a benzin és nincs szag.

Tehát annyira motor utáni szitura sem gyanakszom.

Azért kérdeztem, mert örülök, hogy van egy ilyen fórum, ahol sok, a modellhez értő szakember szól hozzá és így talán kisebb szívás egy ilyen hülye hibát megtalálni.

 

Amúgy a katalizátor ügy megoldódott, hiszen nagyon minimálisan zörög, ha lesz időm, akkor a bontóból tudok venni gyárit, ami bevizsgált, így talán nem hasonló állapotút kapok.

 

A lámpák ügyében is sokat okosodtam, bár nekem nem Valeo van benne és azokat az állítócsavarokat nem találom. Valszeg dobom a kukába mindkét lámpát és rakok bele vagy egy szett Valeo-t, vagy egy szett B2-est.

 

Maradt még az ablakemelős sztori, amit majd alkalmasint megnézek.

 

A füstölés sem probléma, csak a nagy hidegben volt kicsit zavaró, de aztán rájöttem, hogy szinte minden autó ugyan így füstöl.:-)

Előtte azért nem tűnt fel, mert az A Vectrám lépcsőshátú volt és ott nem örvénylett így a füst.

Persze, ha jut időm, akkor elugrom majd kiskaldiékhoz megnézetni.

 

Úgyhogy eddig is rengeteget segítettetek, amit nagyon köszönök a topik összes szakértőjének.

Előzmény: tro80 (14985)