sagberg Creative Commons License 2011.12.16 0 0 26850

Kedves Leonbergi Kedvelők!

 

Két barátságos vas megyei leonbergi családi okok miatt új gazdát keres. Az egyik egy kan, születési dátum:2008. szeptember 8. a másik egy szuka, születési dátuma: 2006 január 2.

 

A kan Román Junior Champion, HPJ, Magyar Fajta Győztes, és egyéb kiállítási címekkel is rendelkezik. A szukának is vannak kiállítási eredményei. Természetesen adom velük a törzskönyveket, a kiállítási dokumentumokat, az oltási könyveket, valamint a kan útlevelét is. A szuka külön is elvihető, de a kan csak a szukával együtt vihető el.

 

Aki ismeri ezt a fajtát az tisztában van a tulajdonságaival, és azzal is, hogy a két kutya kölyök árban is közel félmillió forint. Én most kénytelen vagyok ingyen megválni tőlük. 

 

Úgy gondoltam, hogy mielőtt a jövő héten kényszerűségből átadom őket a helyi gyepmesternek, azelőtt megpróbálok gazdát keresni nekik.

 

Akit érdekel, és szívesen befogadná, illetve tenyésztené Őket érdeklődhet a hu.imreistvan@gmail.com e-mail címen, vagy a 06309408182-es telefonszámon. Képet szívesen küldök, de csak 1 MB-os  képeim vannak, és azt az oldal nem engedi feltölteni.