Sorsi86 Creative Commons License 2011.12.13 0 0 302

Sziasztok!

Véletlenül kerültem ide, de elgondolkoztat amit írtál. Én is most őrlődök, hogy mit tegyek maradjak Kertésznél vagy vigyem a kutyámat Pestre Seregihez. Nekünk szemproblémánk van. Szombaton jártunk nála, egyáltalán nem volt meggyőző amit mondott és sokat értetlenkedtem, hogy konkrét választ kapjak a problémára. Péntek óta hunyorog a jobb szemére Borisz (2 éves mopsz). Arra gondoltam kint a kertbe valami bokorba beleszaladt és megsértette a szemét. Szombaton elmentünk a dokihoz (Kertész), elsőként amit már furcsáltam nem festette meg a szemét, hogy meggyőződjünk róla, hogy a szaruhártya nem sérült.

Csak nagyítóval nézte, azt mondta nncs benne idegen test és a szaruhártya sem sérült. Könyörgöm még a hülye is tudja, hogy ilyen dolgokat szabat szemmel nem lehet látni. Már azért is merült fel a kétely, hogy nem sérült mert én láttam hogy kezd elszineződni a szeme.

Találgatott és elő jött azzal, hogy az alsó szemhéjja bentebb van és ez iritálja, azaz sérti a szaruhártyát. gondolom már ő is hallott arról, hogy ez mopszoknál gyakran előfordul és ezért húzta rá erre a probléma ezt a diagnózist. Kaptunk szemkrémet és cseppet, de nem veszem észre hogy javulna. Pénteken kellene visszamennünk és most őrlődök, hogy vigyem esetleg tovább más dokihoz vagy maradjak nála. Nem hinném, hogy szemműtétet sűrűn csinált volna.

Előzmény: juler (301)