Törölt nick Creative Commons License 2011.12.09 0 0 38210

Sziasztok! Én a Kossuth suliról szeretnék infókat, a legjobb lenne, ha mostani negyedikesektől tudnánk tájékozódni. Általánosságban jó véleményeket hallani, de mint tudjuk, pedagógust és nem iskolát kell választani. :)

Tudtok segíteni? Jöhet priviben is at erbrand kukac gmailpontcom-os címemre. Köszi előre is!

(Aprila, én, mint leendő elsős-gyerekes anyuka, köszönöm a felajánlott lehetőséget, de mi elsősorban a helyi suliban gondolkozunk. Ha ez nem rossz, akkor inkább nem vinném messzebb a leányzót.)

Többen is kezdik most a csapatból a sulit, nem? Ha nem csalnak az emlékeim, Csicsikéék, talán Baboék, Belyáék (?) is... Én állandóan tépelődön, rágódom a témán: kezdve ott, hogy kell-e egyáltalán iskolába vinnem jövőre- ez már kb. eldőlt, hogy megy. Aztán melyik iskola legyen - kell-e már alsóban speciális (angol, művészi, sport stb..) vagy "erős" iskola- talán inkább nem, de ez sem biztos, és ha megvan a kiszemelt suli  (mondjuk pl. a Kossuth) - akkor melyik tanárnő?

AZ egyikükről kizárólag jót hallottam, szinte minden elsős hozzá akar kerülni.. persze, Sárának nem ő tetszik, ami még nem is lenne baj, csak nehogy végül melléfogjunk- van már rossz tapasztalatunk ezügyben.