Caitlin Creative Commons License 2011.12.09 0 0 6647

ezzel 1 baj van. (najó, sok) 1. pl. a közteres a feladatait nem látja el. tegnap egy kutya ment el mellette póráz nélkül. rá se nézett. pedig büntetnie kellene. (és igen, én szeretném is ha büntetne). 2. pl. a frankhegy utcában ahol vannak sajátos parkolási bevett szokások hirtelen megnőtt a bírságok száma. de olyan esetekben amikor teljesen felesleges, mert az élet okosabb, mint a tv. pl: kézifék nélkül, üresben hagyott kocsi párhuzamosan és figyelmesen parkol a merőlegesen parkoló kocsik előtt. Igen, nem szabad, de mondjuk ha az ember hajnalban jön haza és reggel korán megy, akkor miért is ne? Én rendszeresen jártam haza éjfél körül és hajnalban tavaly egész télen munkából adódóan. És félek a kutyáktól. Megálltam majdnem a torbágynál, mert ott volt hely és a nagy parkon keresztül jöttem haza. 2 nagytermetű kutya követett. Azóta inkább állok meg a ház előtt. (és még a dudálásokra is figyelek, de eddig mindig eltolták ha mégis útban volt.) Egyébként az ember jellemzően tudja melyik kocsi mikor megy el/melyik marad otthon egész nap.... Bár nem figyelem mégis észreveszem ezeket 4 év ittlakás után már.

3. miért kell biztonsági úőr, ha van rendőrségünk? ezt nem értem.....  

4. bírságolni fog ha átmegyek nem zebrán? Netán a gyereket ha eldob valamit az utcán? Miért is szükséges a közteres jelenléte? 

Előzmény: atthany (6646)