RaSeK Creative Commons License 1998.05.09 0 0 25
Drágáim! (Olyan jól esik így szólítani benneteket, mer' ez nekem jó...he-he)

1. Köszönöm Piritós, hogy bemásolgatod az eszmefuttatásaidat. Mondjuk betehetnéd a mi lesz a Fidesszel topicba is, hadd gyarapodjon (bocs!!!)
2. Kedves dyzs! Örülök, hogy előkerült a határhaszon fogalma, közgazdász vagyok, végre egy szó, amit értek. (he-he) Azért úgy vélem, hogy a klasszikus közgazdaságtant előhozni botorság, ezt a témát egy időben tanítottam is, úgyhogy tudom, hogy éppen pont a mikroökonómia c. tantárgy rengeteg feltétellel és korlátozással él. De nem ez a lényeg.

Mellesleg amikor "egy lány"-nak az ominózus választ válaszoltam, motoszkált bennem, hogy az áldozat szó úgy általában túl erős. Mondjuk a krumplikapálásra feltétlenül. Egyszerűen csak bosszantott "egy lány" hozzáállása, és örülök a sors randomize-olási képességének, hogy mondjuk nem én vagyok az a gyerek.
Persze nem okoz problémát elmenni kapálni, csak nyilván amikor az ember szeret valaki(ke)t, akkor már nem csak a kis saját egoja alapján cselekszik, hanem más(oka)t is belekalkulál a cselekedeteibe. Na most aztán, hogy ezt áldozatnak vagy minek nevezzük, az szinte teljesen mindegy, de az alkalmazkodás szó nem rossz.