ewyccee Creative Commons License 2011.12.07 0 0 76

Tisztelt Ismeretlen Sorstársaim!

Bizakodva fordúlok hozzátok, mert bízom abban, hogy a Ti ügyetek is úgy végződik mint az enyém!

A gázóra mágnesezettségéről van szó!

A Tigáz rámfogta, hogy loptam a gázt, ami nem volt igaz, mert nem mágneseztem a gázórát!

A büntetés már 750 ezernél járt, nem fizettem, pedig nagyon szerették volna, hanem panasz tettem a BRFK honlapján található panasz fórumon!

Panaszom meghallgatásra talált és a rendörség elérte azt amit én soha nem értem volna el, a megismételt gázóra vizsgálatot, ahol rajtam kívül az ügyvédem és egy általam fogadott szakértő, mint megfigyelő vettünk részt!

A vizsgálat egyértelműen bebizonyította, hogy nem történt gázlopás!

De hogyan történt mind ez még most sem értem!

A burkolaton volt valami kis értékű mágnesesség, de az kicsinek bizonyúlt, ám a lényeg beljebb volt!

Nehéz leírni, de megpróbálom szemlétetni!

Képzeljünk el egy tejesdobozt amiben egy membrán működik a két fal között, ez optimális használatnál nem éri a falakat, de ha mágnest kap hozzá szorul a műanyag falhoz és bele üt sőt bele karcolódik a műanyagba! Ez egyértelmű mágnesezettségre utal!

A Tigáznak jelenleg ez az egyetlen elfogadott biznyíték a kezében, ha ez karcos, volt mágnes, ha nem karcos akkor nem volt!

Nálam mi volt a helyzet, mivel a membrán két falat érinthet, az egyik falat megnézték egy évvel ezelőtt, ami tiszta volt ugyan és nem az következett, hogy nézzük meg a másik falat is, ha nem visszazárták az órát és a burkolat enyhe mágnesessége alapján megállapította dr N István „szakértő”, aki borsodban a gázórák réme, hogy loptam a gázt!

Most egy másik szakértő megnézte a másik oldalát is az órának, ami 5 percbe került és megállapította, hogy olyan sima mint az első oldala, tehát nem loptam a gázt!

Kérdés: miért nem nézte meg már az első „szakértő” az előző alkalommal, miér kellett az őrűletbe kergetni egy éven keresztül egy ártatlan családot!

A felettesénél fogok feljelentést tenni ellene és tetemes kártérítést fogok követelni a Független Magyar Bíróságon! Példát fogok statuálni! Fizetni fog aki hibát követett el!

Sorstársaim!

El kell érni egy újabb megismételt vizsgálatot és ügyvéddel, meg ha van egy szakértővel kell elmenni és ha ártatlanok vagytok nincs mitől félni!

Bővebb fekvilágosítás a gasparistvan56@gmail.com címen vagy a 30 518 9686 telefonon!