srf Creative Commons License 2011.12.04 0 0 7981

3x kolléga már elmondta az ideális megoldást, meg én is lejjebb pár hozzászólással: lementeni mindent, aztán tiszta telepítést csinálni.

Hagyd már azt a Vistát! Innen indultunk pár napja, akkor is megmondtuk, hogy semmit sem nyersz a két frissítéssel, mert az XP-s programjaid, meghajtóid jó része nem lesz jó Win7 alá.

Azóta kiderült, hogy egy kis lemezre akarod feltenni a Win7-et. Még egy ok, hogy ne frissítgess, és ne hurcolj magaddal mindenféle szemetet XP-s, Vistás telepítésekből.

Komolyan mondom, ennyi energiával, amennyit abba feccölsz, hogy rábeszéld magad (meg bennünket) a frissítésekre, már rég fenn lenne Win7, meg minden frissen, üdén. Ehelyett te azon dolgozol, hogy a lehető legkockázatosabb, legkevésbé problémamentes megoldást megtaláld. Ki érti ezt?

 

(És csak zárójelben: neked nincs semmiféle C meghajtód. A belinkelt kép alapján valamilyen telepítéssel már eljutottál valameddig, mielőtt ide írtál. Most a legbiztonságosabb dolog lementeni minden adatodat, hagyni a fenébe a programjaidat, azokat lehet később is installálni, és legyalulni az egész lemezt, majd Win7, aztán elfelejteni az egészet.)

Előzmény: levicica (7972)