ebenguba2011 Creative Commons License 2011.11.28 0 0 654

Mivel a másik topicot törölték, ezért gondolom, hogy it folytathatjuk a megkezdett beszélgetéseinket, és itt tudunk ujabb témákat felhozni. Bár fogalmam sincs, hogy pontosan mi volt az oka a másik topic törlésének, de van néhány elképzelésem. Valószínűnek tartom, hogy Szolnoki és tsa-i rengeteg panasszal éltek az itt őket ért támadások miatt. Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy ellentámadásba lendültek, mert tudják, hogy a doki felnyomja őket mint a tampont, és kőkemény büntetések várhatóak rágalmazás és becsületsértés terén. Én azért feltöltöm az OTVSZ oldalán a dokiról írt förmedvényt.

legyen ez egy új forumoldal induló írása:

 

Csupaszsggel érkezett doktorunk osztja az észt. Hálapénzen hízott önérzete cserbenhagyta!

 

Remekelt a mi álcivil bolsevik bánovicsunk!

"Több dolgot szeretnék mondani, az egyik az, hogy én tegnap sem értettem egyet a (pénzügyi) bizottsággal ... ... Azt gondolom, hogy én szívesen adok bárkinek jutalmat. Ha úgy állunk.. Azt gondolom, hogy mindenki a munkáját végzi, ezért meg is kapja a fizetését. Jelen helyzetben én magamnak sem adnék jutalmat - ha én ülnék abban a székben. Azt tudom mondani, hogy a polgármester úrnak se adnék, sőt: az ő helyében el sem fogadnám jelen helyzetben ezt a jutalmat. Ez a véleményem. Ez is marad."

 

 

Az a csibész aki egy lakótelepi lakásból csupaszseggel érkezett Tárnokra, aki a MOSTANI testület tagjai közül többtől is rendszeresen illegálisan hálapénzt fogadott el

osztja az észt.

Kész milliós lakás- milyen véletlen, egyszerre épült a kisiskolával, luxusautó, luxusterepjáró és fürdőskrva sírás állandóan

közben meg morális észosztás, azt hiszem a következő hálapénz átvételekor apeh kamerával megyek.

A mocsok.

A másik álcivil meg éppen most szabadul meg 50 milliós tartozásától.

Fizetni nem akart a végrehajtás elől meg cégváltást kreált.

Ja, így könnyú pénzelni az álcivil bolsevikokat.

De nem baj, majd megírjuk a belső részleteket is.

Remélem már forgat a célpont Tárnokon.

 

A polgármester pedig jutalmat kap. Nyilvánosan, adózottan, a munkája után. Amit lehet éppen utálni.

A doktor félrekezelt betegeiről pedig nem fogok beszélni. De ha ez a seggfej felidegesít, indítok egy sorozatot és se a polgármester se senki nem fog megállítani amíg a szemetet el nem takarítom!

 

Ez akkor is parasztság volt, ha foggal körömmel harcolnak ellene.