cloaked Creative Commons License 2011.11.27 0 0 4

Bárányürömre nincs szükség, azt nyugodtan lehet fekete ürömmel pótolni, ahogy a receptben írtam:) A szesz bármi lehet, ami illik majd a recepthez, én pl. az említett olcsó törkölypálinkával fogom most megpróbálni.

 

Garronéból az extra dry-t próbáltam legutóbb, az elég gyenge szegény, dehát száraz vermutból nem könnyű jót csinálni. A bianco meg a legédesebb típus az összes közül, én pl. magában meg sem tudom inni...

 

Az elterjedtebb boltiak közül szerintem is a Martini a legjobb, meg elvileg a Cinzano is jó (állítólag ez a kettő a két „ősmárka”), csak arra már nem emlékszem. Persze lehet szerezni ilyen csodákat is, mint Noilly Prat, de abból 3 ezer egy üveg. Arról majd decemberben tudok beszámolni.

Előzmény: Törölt nick (2)